Fabrikada yenilenmiş ikinci el otomobil dönemi resmen başladı! Nereden başvurulur, nasıl alınır?

Yenilenmiş ikinci el araçlar OYAK Renault.
Yenilenmiş ikinci el araçlar OYAK Renault.

Fabrikada yenilenmiş ikinci el otomobil dönemi resmen başladı! Nereden başvurulur, nasıl alınır? Yenilenmiş ikinci el araçlar OYAK Renault.

Otomobil Yatırım Aracı Olmaktan Çıkar mı?

Renault Türkiye yönetimi tarafından bugün gazetecilere gönderilen basın bülteniyle birlikte konun detayları açıklandı. Haberin devamından bu bilgilerin tamamını bulabilirsiniz. Biliyorsunuz bu tip işler bir ilk olarak başlar ve sonra diğerleri de bunu takip eder. Yani başka fabrikalarda da olması sürpriz olmayacaktır.

Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında kurulan ikinci el otomobil yenileme ile yenilikçi bir yaklaşım getirecek olan Refactory’de, aynı zamanda yenilenen tüm araçlar RENEW’un ikinci el konusundaki uzmanlığı ile buluşacak. Renew, Türkiye’de 56 noktada faaliyet gösteren geniş satış ağıyla ikinci el araçlarda yeni bir standart belirliyor. 96 kontrol noktası, 12 aya kadar garanti ve cazip finansman seçenekleri sunan Renew, ikinci el araç güvenilirliğinin yanı sıra, tüm markaları barındıran geniş bir model yelpazesiyle hizmet veriyor.

Renault Group, Refactory ile sürdürülebilir kalkınma stratejisinin merkezinde yer alan endüstriyel ve ticari bir ekosistem yaratmayı hedefliyor. Refactory faaliyetlerine ilk olarak Fransa’nın Flins bölgesinde başlayan Renault Group, ardından İspanya’nın Sevilla kentinde devam etti. Son olarak ise Bursa’da başladı.

İkinci el piyasasında ikinci el fiyatının sıfır kilometre fiyatını geçmemesi için noterlerde yapılan çalışma!

Oyak Renault fabrikası bünyesinde kurulan bu yeni endüstriyel tesisin amacı, kullanılmış otomobilleri standartlara göre yenilemek. Test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımları gibi hizmetler sunan Refactory, aynı zamanda boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü ve otomobilin standartlaştırılmış fotoğraf çekimi alanlarında da kalitesiyle fark yaratıyor. İlk etapta Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerine odaklanan Refactory, hizmetlerini genişletecek. Bu yaklaşımın avantajı, endüstriyel olarak standartlaştırılmış süreç, maliyet azaltma ve aynı zamanda yüksek kaliteli onarım seviyesidir. Oyak Renault fabrika ekiplerinin güçlü uzmanlığı, bayilere RENEW’in yeni kalite standartlarını sunmasını sağlayacak. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantili olacak.
Refactory tarafından yenilenen tüm ikinci el araçlar, yetkili RENEW bayilerinde RENEW kimliği altında satışa sunulacak.

Benzin litre fiyatına zam geldi! Son akaryakıt fiyatlarının ardından hangisi kilometrede ne yakıyor?

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yenilenmiş ikinci el araçlar OYAK Renault.

Yenilenmiş ikinci el araçlar OYAK Renault.

Yenilenmiş ikinci el araçlar OYAK Renault.