Volkswagen Taigo için kampanya geldi! 18 Ekim 2024’e kadar dev indirimden söz ediliyor!

Volkswagen Taigo Kampanya Ekim
Volkswagen Taigo Kampanya Ekim

Volkswagen Taigo için kampanya geldi! Söylentilere göre bu ay kaç paraya satılıyor? Volkswagen Taigo Kampanya Ekim.

Bu bilgileri Volkswagen Türkiye internet sitesinden aldım. Dileyen herkes markanın internet sitesine girerek “kampanyalar” bölümünden bu açıklamayı kontrol edebilir. Haberin devamında marka yönetiminin yaptığı resmi açıklama detaylarını bulabilirsiniz. Haberin sonunda da piyasadaki söylentilere göre kaç para olduğunu görebilirsiniz. Marka geçtiği için ücretsiz reklam. 777 bin TL öde TOGG SUV’u al ve çık!

“Volkswagen’den 18 Ekim’e kadar kaçırılmayacak fırsat! Taigo, 18 Ekim’e kadar geçerli özel fırsatlarla şimdi Volkswagen Yetkili Satıcılarında! Unutmayın! İnternet sitemizde yayında olan tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listelerimizin üzerinden uygulanacak olan özel indirimler hakkında bilgi, sadece kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında.

Katılım Koşulları:

Kampanya, 3 Ekim – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında ve kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında geçerli olup, Yetkili Satıcıların indirim hakkı saklıdır.  Kampanya, Taigo Life DSG modelinde geçerlidir. Kampanya kapsamındaki indirim oranları araç modellerine ve donanım seviyelerine göre değişkenlik göstermektedir. Volkswagen’in Türkiye distribütörü Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş., kampanyaya katılan yetkili satıcılarında geçerli olan kampanyanın şartlarında, tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listelerinde, araçların model, standart ve opsiyonel ekipmanlarında, teknik özelliklerinde dilediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Marka yönetiminin açıkladığı resmi fiyat listesine göre Volkswagen Taigo Life DSG anahtar teslimi satış fiyatı 1.751.000 TL. Yetkili Satıcı / bayileri ziyaret edenlerin iddialarına ya da söylentilere göre 18 Ekim tarihine kadar fiyatı 1.350.000 TL. Söylentiler doğruysa fiyatı 400 bin TL indirilmiş durumda. TOFAŞ FIAT indirimli fırsat listesi açıkladı!

Volkswagen Taigo Kampanya Ekim.

REKLAM