Hoşça kal Hyundai i10! Merhaba Elektrikli A Segment SUV Hyundai INSTER! UCUZ OLACAK!

Ucuz SUV modeller 2024.
Ucuz SUV modeller 2024.

Hoşça kal Hyundai i10! Merhaba Elektrikli A Segment SUV Hyundai INSTER! UCUZ OLACAK! Ucuz SUV modeller 2024.

YOK ARTIK FORD! HAZİRANA DAMGA VURAN KAMPANYA!

Hyundai, çok yönlü kullanım özelliklerine sahip yeni modeli INSTER’ı tanıttı. A-SUV segmentindeki INSTER, günlük kullanımda oldukça pratik ve aynı zamanda çevre dostu. Şık bir tasarıma ve geniş iç hacme sahip elektrikli INSTER’ın menzili 355 km (WLTP). Bu bilgiler bana Hyundai Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderildi.

Hyundai INSTER, DC şarj hızı ve maksimum sürüş menzili ile öne çıkıyor. Kullanıcıların şarj işlemi için daha az zaman harcamasına olanak sağlayan alt yapı sayesinde daha rahat bir seyahat özgürlüğü tanıyor.
Standart olarak 42 kWh batarya ile donatılan INSTER, opsiyonel olarak uzun menzilli 49 kWh bir bataryaya da sahip. Bu iki versiyon 71,1 kW (97 PS) ve 84,5 kW (115 PS) güç üretirken tek bir motorla hareket ediyor. Her iki versiyonun maksimum tork değeri ise 147 Nm.

0 km Ford modeli 710 bin TL’ye satılıyor! 100 beygir dizel motorla aynı 0 km araç 795.200 TL!

Uzun menzilli versiyon, tek şarjla 355 km’lik (WLTP) segment lideri bir menzil sunarken, 100 km’deki ortalama enerji tüketimi ise 15,3 kWh olarak veriliyor. Hyundai INSTER, 120 kW yüksek güçlü bir DC şarj istasyonu kullandığında, yaklaşık 30 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar şarj olabiliyor. INSTER ayrıca, standart olarak 11 kW’lık yerleşik şarj cihazı, özel bataryalı ısıtma sistemi ve yüksek verimli ısı pompası da sunuyor. Harici ve dahili V2L işlevi sunan otomobil, çift yönlü şarja da olanak tanıyor. INSTER, doğada elektrikli bisiklet, scooter ve kamp malzemeleri gibi cihazları serbestçe kullanmaya veya şarj edilmelerine imkan tanıyan günlük bir kullanıcı dostu olarak da ün yapmaya hazırlanıyor.

INSTER, bu yaz ilk olarak Kore’de, ardından Avrupa, Orta Doğu ve Asya Pasifik gibi pazarlarda satışa sunulacak. Çoğu donanım ve teknoloji standart olarak gelirken, gelişmiş rahatlık ve tasarım özellikleri de pazarların stratejisine göre belirlenecek.

Bununla beraber, INSTER CROSS adı verilen bir başka model ise yakında INSTER ailesine katılacak. Daha güçlü ve offroad odaklı bir tasarıma sahip olacak INSTER CROSS hakkındaki detaylar ileri bir tarihte paylaşılacak.

Yenilenen Nissan Qashqai’nin fiyatları açıklandı! Nissan QQ lansmana özel kampanyalı olarak satışa sunuldu!

Ucuz SUV modeller 2024.

Ucuz SUV modeller 2024.