RENAULT RAFALE TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU? Yeni SUV kaç paraya satılacak?

Renault Rafale Fiyatı 2024.
Renault Rafale Fiyatı 2024.

RENAULT RAFALE TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU? Yeni SUV kaç paraya satılacak? Renault Rafale Fiyatı 2024.

Renault Rafale fiyatları resmi olarak açıklanmadı. 02 Eylül 2024 tarihinde Renault Türkiye internet sitesine baktığımda da fiyatların yayınlanmadığını gördüm. Ancak Renault Rafale’nin fiyatları Türkiye Sigortalar Birliği Kasko Değeri sorgulamasında karşıma çıktı. TEMMUZ AYINDA BÜYÜK SÜRPRİZ!

Unutmayın bu fiyat marka tarafından açıklanan resmi fiyat değildir. Kasko değerine göre açıklanan fiyattır. Elbette Renault Mais yönetimi bu modelin fiyatını açıkladığı kampanya, kredi kampanyası, liste fiyatında indirim gibi şeylerin olacağını düşünüyorum. Bakalım marka yönetiminin açıklayacağı resmi fiyat listesi nasıl olacak? Sanırım çok yakında bunu da öğrenmiş oluruz.

Kasko Değer Listesi’ne göre Renault Rafale Esprit Alpine E-Tech Hybrid 2.490.000 TL etiketle satılacak.

Renault ürün gamının tepe noktasını oluşturacak yeni coupe SUV modeli Rafale , E Tech hibrit sistemi ve CMF CD platformu kullanılıyor. 200 HP E Tech hybrid güç aktarımı, 1.100 km sürüş menzili, 648 litre bagaj hacmi ve 984 cm2 ekranıyla Yeni Rafale modeli, Renault’nun ürün gamının en üst noktasında konumlanıyor.

Yeni Renault Rafale, yakıt tüketim oranları ve teknolojisiyle dikkat çektiği kadar, geri dönüştürülmüş malzemeler kullanan 200 HP E-Tech tam hibrit güç aktarma sistemiyle de öne çıkıyor. Sürüş keyfini artırmak için doğan model deniyor. Rafale modelinde, istendiğinde karartılabilen veya aydınlatılabilen geniş solarbay panoramik cam tavan teknolojisi bulunuyor. Dört geçirgenlik modundan birini kullanarak içeri ne kadar ışık gireceğine kullanıcı karar verebiliyor.

Renault Rafale Fiyatı 2024.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLAN SAYISI HIZLA AZALACAK! Dediğim gibi bu fiyatlar marka yönetiminin açıkladığı resmi fiyatlar değil, kasko değer listesinden alınan fiyatlardır.