KIA OCAK KAMPANYASINDA NELER VAR? Kia Türkiye yönetimi indirim ve faiz detaylarını açıkladı!

KIA Kampanyası Ocak 2024.
KIA Kampanyası Ocak 2024.

KIA OCAK KAMPANYASI AÇIKLANDI! Kia modellerinde nasıl bir kampanya var? İndirim ve faiz açıklaması! KIA Kampanyası Ocak 2024. KIA OCAK KAMPANYASINDA NELER VAR? Kia Türkiye yönetimi indirim ve faiz detaylarını açıkladı!

2024 Model Toyota Corolla Sedan Fiyat Listesi

Öncelikle bu bilgiler bana Kia Türkiye yönetimi tarafından 19 Ocak 2024 akşamı basın bülteni olarak iletilmiştir. Yapılan kampanya açıklamasını haberin devamından okuyabilirsiniz.

“Kia, ocak ayına özel hazırladığı kampanyalarla araç sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Marka, ocak ayı kampanyaları çerçevesinde Sportage, Sorento, Niro EV ve EV6 modellerinde sunduğu avantajlı fiyat, indirim ve donanım seçenekleri ile yeni bir Kia sahibi olmak isteyenleri yetkili satış noktalarına bekliyor. Sportage ve Niro EV’de cazip faiz fırsatları: Kia, ocak ayına özel olarak hazırladığı kampanyalar çerçevesinde amiral modeli Sportage’da 200.000 TL krediye 12 ay yüzde1,99 faiz fırsatıyla sunuyor. Kia ayrıca belirli Sportage modellerinde 20.000 TL indirim de sunuyor.* Kia ayrıca, C segmenti SUV modeli Niro EV’yi yeni yıla özel 200.000 TL krediye 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satışa sunuyor. Farklı modellerde indirim fırsatları: Kampanyalarla birlikte özel indirimler de açıklayan Kia, ocak ayına özel olarak Sorento’da 130 bin TL, EV6’da 250 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

*Anahtar teslim fiyatı 2 milyon TL’nin altında olan Sportage modellerinde geçerlidir. 20.000 TL indirim kampanyası ise sadece belirli Sportage versiyonlarında geçerlidir.”

CHERY’NİN KAÇ TANE YETKİLİ SERVİSİ VAR? Chery Türkiye yönetimi son gelişmeleri bugün açıkladı!

Araba Habercisi KIŞ 2023 2024 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin KIŞ 2023 2024 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 56. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 56. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz. 

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. 

Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 56. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

KIA Kampanyası Ocak 2024.

KIA Kampanyası Ocak 2024.

KIA Kampanyası Ocak 2024.