HONDA HİBRİT UYGUN FİYATA GELDİ! İşte açıklanan özellikleri ve fiyatları!

Honda Jazz Fiyat Listesi.
Honda Jazz Fiyat Listesi.

HONDA HİBRİT UYGUN FİYATA GELDİ! İşte açıklanan özellikleri ve fiyatları! Honda Jazz Fiyat Listesi.

Öncelikle açıklanan bilgileri Honda Türkiye internet sitesinden aldım. Haberin devamından model hakkında açıklanan resmi bilgileri ve fiyatları bulabilirsiniz. Honda Jazz modeli uygun fiyatlı hibrit bakanlar için iyi bir seçenek olabilir. Bu modele Crosstar seçeneğinin eklenmesiyle birlikte eli daha da güçlenmiş oldu.

Gelişmiş e:HEV Hibrit Teknolojisi, yüksek verimliliği her zaman keyifli bir sürüş deneyimi ile birleştiriyor. Sistem, birbiriyle uyum içerisinde çalışan kompakt ve güçlü elektrikli motor, yüksek verimlilik seviyesine sahip 1.5 litrelik benzinli motor, lityum iyon batarya ve şanzımandan oluşuyor. Gelişmiş güç kontrol ünitesi, farklı sürüş koşullarında her zaman anında yanıt veren akıcı ve canlı bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Elektrikli motor 122 PS güç üretebilen elektrikli motora, 107 PS gücündeki 1.5 litrelik benzinli motor eşlik ediyor. Performans ve yakıt tasarrufunu bir arada sunan Honda Jazz e:HEV; Elegance versiyonunda 100 kilometrede 4,5 lt yakıt tüketirken, Crosstar versiyonunda 100 kilometrede 4,8 lt yakıt tüketir. Honda Jazz e:HEV’in Elegance versiyonunda 0-100km hızlanma süresi 9.4 saniyeyken Crosstar versiyonunda 9.7 saniyedir.

e:HEV tam hibrit teknolojisi, motordan ve rejeneratif frenden güç alarak kendini şarj eder. Böylece prizde şarj etme ihtiyacını ortadan kaldırarak enerji israfını azaltır.

WLTP verisine göre Jazz e:HEV, performanstan ödün vermeden, 102-108 (g/km) aralığında CO2 emisyonu açığa çıkarır.

Jazz e:HEV bataryası, dayanıklı yapısıyla üstün ömürlü bir performans sunar. Ayrıca hibrit bataryayı, 6 yıl/150.000 km garantisi ile uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Honda Jazz Hibrit Elegance paketle 1.290.000 TL, Crosstar paketle 1.350.000 TL etiketle satışa sunuluyor. Günümüz şartlarına göre 0 km hibrit fiyatları açısından dikkat çekici.

Honda Jazz Fiyat Listesi.