Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili Perşembe günü satışa sunuluyor! Türkiye’ye bolca gelmiş!

En ucuz elektrikli otomobil Leapmotor T03
En ucuz elektrikli otomobil Leapmotor T03

Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili Perşembe günü satışa sunuluyor! Türkiye’ye bolca gelmiş! En ucuz elektrikli otomobil Leapmotor T03.

YOUTUBE KANALIM

En ucuz elektrikli otomobil modelinden söz ediyorum. Bu lütfen aklınızda olsun. Araba fiyatlarına ucuz demiyorum. Günümüzde sıfır kilometre otomobil satın almak isteyen bunu elektrikli bir seçenekle yapmak isteyen varsa bu bilgilere bir göz atsın.

Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobil modeli olacak olan Leapmotor T03 modeli 4 Mayıs 2023 Perşembe günü yapılacak toplantıyla birlikte satışa sunulacak. Marka yönetiminin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımları takip ettiğimde bu araçtan bolca Türkiye’ye getirdiklerini görüyorum. Otomobilin zor bulunduğu bir dönemde havalı bir giriş yapacaklarını düşünüyorum.

Kimin getirdiğini soracak olursanız Skywell markasını Türkiye’ye getiren Ulu Motor tarafından getiriliyor. Otomobili henüz görmedim. Sanırım perşembe günü görme ve kullanma fırsatım olacak.

Peki Leapmotor T03 modelinin özellikleri nasıl?

Şehir kullanımı için bu tip bir araç arayanların büyük ilgilisini çekecektir. 417 km WLTP City menzili sunan araç şehir kullanımında 1 haftalık ihtiyacı rahatlıkla karşılar. Üç Enerji Geri Kazanım Modu sayesinde WLTP menzilinde %15-25 artış olabiliyor. 36 dakikada %30’dan %80’e şarj imkanı da bulunuyor.

80 kW (107 HP) güç üreten T03, 3 farklı sürüş modu sunuyor. Spor, Standart ve Ekonomik olarak modlar arasında seçim yapılabiliyor. 8 inç LCD gösterge paneli ekranı, dokunmatik kontrollü 10,1 inç HD merkezi ekran araçta yer alıyor.

Daha kısa fren mesafesine sahip dört tekerlekten disk fren sistemine sahip. 41.3 kW/h batarya kapasitesi olan Leapmotor T03, en önemli etkiyi fiyatıyla yapıyor. Son fiyat Perşembe günü belli olur ama 700-750 bin TL aralığında olacak gibi görünüyor.

YENİ SKYWELL ET5 TESTİMİ İZLE

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? Sabit Fiyat Garantisi 2023 Skywell

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

NİSAN MAYIS SAYISINI ÜCRETSİZ İNDİR

En ucuz elektrikli otomobil Leapmotor T03.

En ucuz elektrikli otomobil Leapmotor T03

En ucuz elektrikli otomobil Leapmotor T03.