Depremin ardından otomotiv ve akaryakıt sektörünün bölgeye yardımları sürüyor!

Deprem Yardımları Doğan Trend Suzuki MG.
Deprem Yardımları Doğan Trend Suzuki MG.

6 Şubat günü Türkiye’nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açan depremin ardından otomotiv ve akaryakıt sektörünün bölgeye yardımları sürüyor. Deprem Yardımları Doğan Trend Suzuki MG.

6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle derin üzüntü içerisindeyiz. Öncelikle depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Doğan Holding koordinasyonunda tüm grup şirketlerimizle beraber, arama-kurtarma, beslenme, barınma, iletişim ve akaryakıt tedariği olarak beş önemli ihtiyaç alanında desteklerimizi sürdürüyoruz.

Doğan Trend Otomotiv Grubu olarak; depremin ilk gününden itibaren bölgedeki yardım çalışmalarına, elimizden gelen imkanları sonuna kadar kullanarak destek verdik ve vermeye devam ediyoruz. Şirketimiz bünyesinde oluşturduğumuz kriz yönetim ekibiyle, bayilerimizle koordineli bir şekilde bölgenin acil ihtiyaçlarına öncelik veriyoruz. Uluslararası iş ortaklarımız ve temsil ettiğimiz markalarımızla sürekli iletişim halinde hareket ederek yurt dışından gelecek yardımları koordine ediyoruz.

Depremin ardından otomotiv ve akaryakıt sektörünün bölgeye yardımları sürüyor!

Bununla beraber, markalarımızın iletişim ve lansman faaliyetlerine ara vererek maddi kaynaklarımızı afet bölgesine aktarmaya başladık. Ayrıca afet bölgelerinde hem Doğan Trend Otomotiv çalışanları hem de bayilerimiz aktif olarak görev almayı sürdürüyorlar.

Yaraların sarılması uzun zaman alacağından, süreklilik arz edecek ihtiyaçlara destek verebilmek için oluşturduğumuz deprem yardım fonuna sürekli kaynak aktararak, yetkili kurumlarla irtibat halinde çalışmalarımızı sürdürmeye var gücümüzle devam edeceğiz.

Ülkece yaşadığımız bu acıyı bizler de derinden hissediyor ve bir daha böylesine büyük bir felaketin yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Saygılarımızla,
Doğan Trend Otomotiv Grubu

Deprem Yardımları Doğan Trend Suzuki MG.

YOUTUBE

Deprem Yardımları Doğan Trend Suzuki MG.