CHERY SAMSUN FABRİKASI GERÇEK OLUYOR! Hayırlı olsun! İkinci Çinli fabrika geliyor!

Chery Türkiye Fabrikası Samsun.
Chery Türkiye Fabrikası Samsun.

CHERY SAMSUN FABRİKASI HABERLERİ HIZLANDI! Hayırlı olsun! İkinci Çinli fabrika geldi! Chery Türkiye Fabrikası Samsun.

Öncelikle bu haberleri eminim artık sizler de duymaya başlamışsınızdır. Chery markası Türkiye’de fabrika kuracak. Büyük bir aksilik olmadığı taktirde bu gerçekleşecek. HİBRİT HONDA HRV’nin kampanyasında son günler! Kredi ne kadar? Kaç paraya satıyorlar?

BYD’nin 2026 yılında devreye alacağı Türkiye fabrikasıyla birlikte diğer bir Çinli Chery’de ülkemizde fabrika kuracak. Bu iki gelişme otomotiv sanayimiz açısından çok iyi haberler. Elbette biz otomobil satın alacak olanlar için de. Uygun fiyatlı otomobil modelleri bolca bulunan bu markalar Türkiye’de çok büyük satış rakamlarına ulaşma konusunda hiç sıkıntı yaşamayacaktır. 0 km otomobil pazarında da tüm dengeleri değiştireceklerdir.

Chery Türkiye fabrikasıyla ilgili en önemli bilgiler markanın Çin’de düzenlediği basın toplantısında ortaya çıktı. Marka yönetimi kuracakları yeni fabrikalar arasında Türkiye’yi de gösterdi. Bugün gazetelerde çıkan haberlerdeyse Samsun kesinleşmiş gibi görünüyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak olan Chery Türkiye fabrikası deniz kıyısında olacak. Hem ülkemiz hem de bizler için müthiş haber. Hayırlı olsun. En ucuz VW Polo’ya 0 faiz kampanyası

Chery Türkiye Fabrikası Samsun.

REKLAM