Merak edilen araba gerçekte kaç para olur? İddia edildiği gibi 1.6 milyona satılır mı?

BYD SEAL PHEV fiyat.
BYD SEAL PHEV fiyat.

BYD SEAL U PHEV kaç para? Kasko değer listesine göre en son fiyatı bu! BYD SEAL PHEV fiyat.

Öncelikle bu bilgiyi Türkiye Sigortalar Birliği Kasko Değer Listesi’nden aldım. Türkiye’de fabrika kuracak ve yatırım teşvik belgesi almasının ardından daha uygun fiyatlı modelleri gelecek BYD için açıklanan fiyata baktım. Türkiye’de üretilmesi muhtemel olan BYD SEAL U PHEV’in fiyatı bu listede 2.340.000 TL olarak görünüyor. TOGG SATIŞLARI NE DURUMDA?

Marka yönetiminin yaptığı açıklamaya göre BYD uygun fiyatlı modellerin gelmesi Kasım ayını bulacak. 2.340.000 TL kasko değeri olan bu modelin daha uygun bir fiyata satışa sunulacağı kesin gibi görünüyor. Ancak Kasım ayı geldiğinde KUR, ÖTV gibi detayların ne olacağını tahmin etmek güç.

Bilindiği gibi bu model yatırım teşvik belgesi ile geleceği için yüzde 10 + yüzde 40 Çin vergisi olmayacak. Ayrıca PHEV modellere uygulanan yüzde 80 yerine yüzde 30 ÖTV dilimini de kullanacak. Bu nedenle fiyatının çok önemli bir seviyede değişim göstermesi ve daha ucuz olması kimse için sürpriz olmayacak.

Bugünden bir fiyat tahmini yapmak zor. Sadece ÖTV indirimi olarak fiyata baktığım zaman 1.7 milyon TL civarına düşeceğini görüyorum. Ama günü geldiğinde dediğim gibi ne olacağını tahmin etmek güç. ÖTV ile birlikte gümrük vergisi de olmayacağı için daha uygun bile olacak gibi görünüyor. ALJ Holding tarafından fiyatlanacak aracın gerçek bedelini günü geldiğinde göreceğiz. Çin destekli fiyat uyguluyorduk, şimdi yeni fiyatla böyle oldu gibi bir durum olur mu gerçekten bilmiyorum. Ucuz BYD modelleri ne zaman geliyor?

BYD SEAL PHEV fiyat.