BYD online rezervasyona özel ATTO 3 fiyatını açıkladı! Sadece online satışa özel dediler!

BYD Kampanya Eylül 2024.
BYD Kampanya Eylül 2024.

BYD online rezervasyona özel ATTO 3 fiyatını açıkladı! Sadece online satışa özel dediler! BYD Kampanya Eylül 2024.

Öncelikle açıklanan bu bilgileri 13 Eylül 2024 tarihinde BYD Türkiye internet sitesinden aldım. Dileyen herkes marka yönetimi tarafından açıklanan resmi bilgileri haberin devamında bulabilir. Bu 0 km otomobil satışı için açıklanan 0 km araç kampanya haberidir, reklam değildir. İnternet sitesinde aracın yüzde 100’üne kadar kredinin vergi levhası olan tüzel müşteriler için kullanılabileceği belirtiliyor. Ağustos ayına bu modeller damga vurdu! İşte TOP 10!

BYD ATTO 3 ONLINE KAMPANYASI

“BYD ATTO 3 sadece online’a özel 1.590.000 TL. %0 faizli kredi imkanı ve diğer avantajlar için rezervasyon işlemi sonrası size en yakın bayimiz sizinle iletişime geçecektir. İsteğinize uygun BYD Atto 3’ü tasarladıktan sonra sistem üzerinden ön rezervasyon bedelini Havale / EFT, banka kartı veya kredi kartı ile ödediğinizde otomobiliniz sizin adınıza rezerve edilecek, akabinde seçtiğiniz BYD yetkili satıcısındaki satış temsilciniz sizi arayarak süreç hakkında gerekli yönlendirmeleri yapacaktır. Rezervasyon tutarı düşüldükten sonra kalan ödeme tutarını BYD Türkiye Yetkili Bayilerinde Havale / EFT, banka kartı veya kredi kartı ile ödeyerek otomobilinizi teslim alabilirsiniz. Rezervasyon iptal talebi oluşturmanız halinde yapmış olduğunuz ödeme tutarının tamamı tarafınıza iade edilir.

KREDİ KAMPANYASI

200 bin TL indirim veya 300 bin TL yüzde 0 faizli kredi, 150 bin TL indirim. 20 bin TL değerinde şarj hediye çeki veya kasko hediye.”

Dediğim gibi bu bilgiler BYD Türkiye yönetimi tarafından Eylül 2024 kampanyasıyla ilgili resmi olarak açıklanan bilgilerdir. Ucuz BYD modelleri ne zaman geliyor?

BYD Kampanya Eylül 2024.