SAYILI GÜN KALDI! Opel Frontera Türkiye’de kaç paraya satışa çıkar? 1.1 milyon olma ihtimali var mı?

Opel Frontera Fiyat Listesi.
Opel Frontera Fiyat Listesi.

SAYILI GÜN KALDI! Opel Frontera Türkiye’de kaç paraya satışa çıkar? 1.1 milyon olma ihtimali var! Opel Frontera Fiyat Listesi.

Öncelikle bu bilgilerin önemli bir kısmı Opel yönetimi tarafından model hakkında yapılan açıklamalardır. Opel Türkiye yönetimine sorduğum zaman “çok az kaldı, bizden haber bekleyin” yorumunu aldım. Sanırım Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulacak. Marka yenilik haberidir, ücretsiz reklamdır. 1.099.000 TL’ye turbo motorlu otomatik SUV satıyorlar! 250 bin TL kredi kullandırıyorlar!

Opel, yeni Frontera ile güç aktarma organlarının seçiminden donanım seçeneklerine kadar bu gereksinimleri her açıdan karşılıyor. Yeni Frontera, 48 volt teknolojisine sahip hibrit veya tamamen elektrikli güç seçenekleriyle sunuluyor. Frontera Hybrid, hibrit kullanım için özel olarak geliştirilmiş 136 HP (100 kW) güç sunan, 1,2 litrelik benzinli turbo motora sahip. Bu motor, 28 HP (21 kW) gücündeki bir elektrikli motor ve 6 ileri çift kavramalı elektrikli bir şanzımanla birlikte çalışarak yakıt tüketimi ve karbon emisyonunu geleneksel motorlu bir modele kıyasla önemli ölçüde azaltıyor. Sıfır emisyonlu sürüşün keyfini çıkarmak isteyen müşteriler ise 300 kilometreden uzun menzil sunan (WLTP’ye göre) Frontera’nın tamamen elektrikli motor seçeneğini yakında sipariş edebilecekler. PEUGEOT %0 faizli kredi kampanyası yaptı!

“Uzun menzilli” versiyon olarak dana sonra satışa sunulacak olan yeni Frontera Elektrik, şarj molası vermeden yaklaşık 400 kilometreye (WLTP) kadar mesafe kat edebilecek. Yeni Opel Frontera, kapsamlı donanım listesiyle de farklı kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. İki farklı donanım seviyesiyle satışa sunulacak olan yeni SUV modelde, giriş seviyesinden itibaren 10 inç renkli dokunmatik ekrana sahip multimedya bilgi/eğlence sistemi, navigasyon ve geri görüş kamerası gibi sistemler yer alacak. VOLKSWAGEN YENİ KAMPANYA! Doğuş Otomotiv yetkili satıcı / bayilere gel indirimi öğren dedi!

Opel Frontera Almanya’da KDV dahil 23.900 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu seçenekte hibrit benzinli motor seçeneği görev yapıyor. Elektrikli Frontera’nın Almanya’daki fiyatı KDV dahil 28.990 Euro olarak açıklanıyor. Baktığım zaman Almanya’da otomobillere yüzde 19 KDV uygulanıyor. Elektrikli seçeneğin KDV’siz fiyatı 24.360 Euro, hibrit seçeneğin fiyatı 20 bin Euro’ya denk geliyor. Elektrikliye %10, hibrite %80 ÖTV ve ikisine birden yüzde 20 KDV ekleyerek satış fiyatını aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz. 1.1 milyona turbo motorlu otomatik SUV satıyorlar! Kredi kampanyası da açıkladılar!

Opel Frontera Fiyat Listesi.

REKLAM