BYD DEV TRANSFERLERE BAŞLADI! 20 yıllık Doğuş Otomotiv pazarlama dehasını transfer etti!

BYD Tilbe Polat Volkswagen
BYD Tilbe Polat Volkswagen

BYD DEV TRANSFERLERE BAŞLADI! 20 yıllık Doğuş Otomotiv pazarlama sihirbazını transfer etti! BYD Tilbe Polat Volkswagen.

BYD Türkiye’de hızla çalışmalarına devam ediyor. Marka yönetimi 04 Kasım 2024 Pazartesi günü Türkiye’de dev bir basın toplantısı düzenleyerek gelişmeleri açıklayacak. Elbette bu toplantı sırasında en çok merak edilen fiyatlandırma ve BYD kampanya bilgileri de belli olacak. Yatırım Teşvik Belgesi’ni aldıklarının açıklanması beklenen toplantıda fabrika ile ilgili son gelişmeler de katılan gazetecilerle paylaşılacak. Bu belgesinin alınmasıyla birlikte BYD Çin’e uygulanan yüzde 10+yüzde 40 gümrük vergisinden muaf olacak. Bu nedenle modellerin fiyatlarında önemli bir indirim söz konusu olacak. PEUGEOT %0 faizli kredi kampanyası yaptı!

BYD’nin pazarlamasını yapan ALJ Holding Genel Müdür olarak İsmail Ergun’ü görev getirmişti. Fabrika ve İstanbul ofisi için Linkedin üzerinden iş ilanları açan marka en önemli ataklarından birini geçtiğimiz günlerde yaptı. 19 yıl 6 aydır Doğuş Otomotiv çatısı altında çok önemli görevlerde bulunan Tilbe Polat’ı Pazarlama Direktörü olarak transfer etti. Tilbe Hanım son olarak Volkswagen Binek Araç’ın Pazarlama Müdürü olarak görev yapıyordu. Bundan önceki dönemde de 5 yıl boyunca Seat Pazarlama Müdürü olarak görev yapmıştı. Tam bir pazarlama dahisi olan Tilbe Polat’a yeni görevinde başarılar dilerim. Renault %0 faizli kredi kampanyası yaptı!

Volkswagen Türkiye yönetimiyse Tilbe Polat’ın yerine gelecek olan pazarlama müdürünü çok yakın bir zamanda açıklayacak. Bu hafta bitmeden, en geç gelecek hafta yeni Volkswagen Binek Araç Pazarlama Müdürü belli olmuş olur.

BYD Tilbe Polat Volkswagen.

Bu haber marka isimleri geçtiği için ücretsiz reklamdır. VOLKSWAGEN YENİ KAMPANYA! Doğuş Otomotiv yetkili satıcı / bayilere gel indirimi öğren dedi! İŞTE KAMPANYA LİNKİ!

REKLAM