VOLKSWAGEN YENİ KAMPANYA! Doğuş Otomotiv yetkili satıcı / bayilere gel indirimi öğren dedi!

Volkswagen T Roc Kampanya.
Volkswagen T Roc Kampanya.

VOLKSWAGEN YENİ KAMPANYA! Doğuş Otomotiv yetkili satıcı / bayilere gel indirimi öğren dedi! Volkswagen T Roc Kampanya.

Öncelikle fiyat listesini ve açıklanan kampanya bilgilerini 17 Ekim 2024 tarihinde Volkswagen Türkiye internet sitesinden aldım. Dileyen herkes aynı siteye girerek bilgileri kontrol edebilir. Marka kampanyası olduğu için ücretsiz reklamdır. PEUGEOT %0 faizli kredi kampanyası yaptı!

Bundan önceki modellerde 300-400 bin TL arasında bir indirim yapıldığı söylentileri vardı. Bu modelde de aynı tip bir uygulama olabilir. Resmi bir açıklama olmadığı için net detay yazmıyorum. Eğer bu kampanya ilginizi çekiyorsa bayileri ziyaret edin. Açıklanan bilgilere baktığım zaman “özel indirimler hakkında bilgi, sadece kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında” açıklaması yapıldı. Bayiye gittim kampanya yoktu gibi yorumlar yaparken bu açıklamayı da lütfen dikkate alın. Renault %0 faizli kredi kampanyası yaptı!

VOLKSWAGEN RESMİ AÇIKLAMA

“Volkswagen’den kaçırılmayacak fırsat! T-Roc, şimdi çok özel fırsatla Volkswagen Yetkili Satıcılarında! Kampanya stoklarla sınırlıdır. Unutmayın! İnternet sitemizde yayında olan tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listelerimizin üzerinden uygulanacak olan özel indirimler hakkında bilgi, sadece kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında. Katılım Koşulları: Kampanya, 12 Ekim itibari ile kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında geçerli olup, Yetkili Satıcıların indirim hakkı saklıdır. Kampanya, T-Roc Style DSG modelinde geçerlidir.” İşte Türkiye’de satışa sunulacak olan yepyeni BYD modeli!

VOLKSWAGEN T-TROC LİSTES FİYATLARI

VOLKSWAGEN T-ROC EKİM 2024
SEÇENEKDONANIMFİYAT
T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSGLife1.879.000
T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSGStyle2.108.000
T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSGR-Line2.350.000

Volkswagen T Roc Kampanya.

REKLAM