BYD RESMEN AÇIKLADI! İşte Türkiye’de satışa sunulacak olan yepyeni BYD modeli!

Paris Otomobil Fuarı BYD.
Paris Otomobil Fuarı BYD.

BYD RESMEN AÇIKLADI! İşte Türkiye’de satışa sunulacak olan yepyeni BYD modeli! Paris Otomobil Fuarı BYD.

Öncelikle bu bilgiler bana BYD yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir. Marka yönetimi tarafından açıklanan resmi bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz. Marka ismi olduğu için ücretsiz reklamdır. FORD 400.000 TL %0 FAİZ DEDİ! 2. el araçlara da kredi kampanyası yaptı!

BYD RESMİ AÇIKLAMA

BYD, Paris Otomobil Fuarı’nda SEALION 7 modelinin Avrupa prömiyerini gerçekleştirirken, aynı zamanda Avrupa’daki güçlü varlığını temsil eden geniş ürün yelpazesini de ziyaretçilerle buluşturdu. 2022 Paris Otomobil Fuarı’nda Avrupa’daki ilk büyük çıkışını yapan BYD, 2024 Paris Motor Show fuarında sadece 2 yıl içinde kaydettiği hızlı büyümeyi de kutladı. BYD’nin Avrupa’da ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda sergilediği SEALION 7, yoğun ilgi gördü. Yüksek performans, pratiklik ve dinamizmi bir araya getiren SEALION 7, sportif SUV tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. YOK ARTIK MERCEDES! Kurumsala Ekim kredi kampanyası açıklandı!

Avrupalı kullanıcılar için ideal bir model olan SEALION 7, tamamen elektrikli ve şarj edilebilir hibrit motor seçenekleriyle sunulacak. SEALION 7, BYD’nin Okyanus Serisi’nde DOLPHIN, SEAL ve SEAL U modellerinin ardından gelen en yeni model olarak öne çıkıyor. Markanın en gelişmiş teknolojilerine sahip olan SEALION 7, Blade Batarya ve Cell-to-Body (CTB) gövde yapısıyla üst düzey performans, dayanıklılık ve verimlilik sunuyor. Dört tekerlekten çekişli versiyonuyla 0-100 km/s hızlanmasını sadece 4,5 saniyede tamamlayan SEALION 7, 230 kW’a kadar hızlı şarj desteği sunarak uzun yolculuklar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Maksimum 215 km/s hıza ulaşabilen SEALION 7, performansıyla dikkat çekiyor. 25 BİN TL TAKSİTLE TOGG T10X KREDİSİ!

Markanın yepyeni modeli BYD SEALION 7 2025 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor. Bu arada bu model Türkiye fabrikası çalışmaya başladığında yerli üretim araçlardan biri olabilir. Kesin değil ama ihtimal çok yüksek.

Paris Otomobil Fuarı BYD.

REKLAM