DACIA OLARAK SATILIRSA UCUZ OLUR! Yepyeni Dacia Bigster markanın en önemli kozu olacak!

Dacia Bigster Fiyat 2024.
Dacia Bigster Fiyat 2024.

DACIA OLARAK SATILIRSA UCUZ OLUR! Yepyeni Dacia Bigster markanın en önemli kozu olacak! Dacia Bigster Fiyat 2024.

Dacia markası Avrupa’da en başarılı dönemlerinden birini geçiriyor. Dacia Sandero Avrupa’nın en çok satılan otomobili olma başarısını gösteriyor. Dacia Duster ise çok daha tecrübeli SUV model rakiplerine göre kendine çok iyi bir yer bulmuş durumda. Avrupa basınında Volkswagen Tiguan ile satış rakamlarında kafa kafaya rekabet ettiği dile getiriliyor. BU FIRSAT TOGG T10X SAHİBİ YAPAR!

Dacia en önemli kozunu gelecek hafta düzenlenecek Paris Otomobil Fuarı’nda oynayacak. İlk olarak internet sitesi üzerinden tanıtımını yaptığı Bigster modelini fuarda sergileyecek. Dacia Bigster fiyatlarıysa Ocak ayının hemen başında açıklanacak. Paris Fuarı’nda az çok tahmini bir fiyat bilgisi sahibi olmuş oluruz. Fiyatının Dacia Duster’dan biraz yüksek olması gayet normal olacak. Fransa’daki Dacia Duster fiyatına baktığım zaman %20 KDV dahil 19.690 Euro’ya satıldığını görüyorum. Ancak Dacia yönetimi bu modelin tanıtımında yaptığı açıklamada “Bigster, markanın C-SUV segmentindeki en iyi fiyat/performans değerine sahip” diyor. TOYOTA COROLLA FİYATI 200.000 TL DÜŞTÜ!

Dacia Bigster modelinde Hybrid 155, TCE 140, TCE 130 4×4 ve ECO-G 140 otogazlı motor seçenekleri yer alacak. En ucuz versiyon olması beklenen otogazlı seçenek çift yakıt deposuyla 1400 kilometreden fazla benzinciye uğramadan sürüş sunabilecek.

Hepimizin bildiği gibi Yeni Duster Türkiye’de üretilerek Renault markası adı altında satılıyor. Duster XL denen Bigster modelinin Türkiye’de üretilmesi hafif büyük bir versiyon olduğu için son derece normal bir sonuç olacaktır. Eğer Dacia markası altında satılırsa biraz daha ucuz olur. Renault markası altında satılan Duster fiyatlarını sanırım hepimiz biliyoruz. Dacia Bigster 2025 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak. En ucuz VW Polo’ya 0 faiz kampanyası

Dacia Bigster Fiyat 2024.

REKLAM