1.5 milyon TL’ye Alfa Romeo SUV satın alır mıyım? Teslimatları gelecek hafta başlıyor!

Alfa Romeo Junior Fiyat Listesi
Alfa Romeo Junior Fiyat Listesi

1.5 milyon TL’ye Alfa Romeo SUV satın alır mıyım? Teslimatları gelecek hafta başlıyor! Alfa Romeo Junior Fiyat Listesi.

Otomobil fiyatları konusunda tuhaf bir dönemden geçiyoruz. 1.5 milyona ithal Alfa Romeo, 2 milyona yerli üretim Corolla satılıyor! Neyse, konumuz bu değil. Alfa Romeo Junior teslimatları marka yönetiminin yaptığı açıklamaya göre Ekim ayından itibaren başlıyor. Alfa Romeo markasının son çıkış kapısı olarak gördüğüm bu model Stellantis’in B SUV kardeşleriyle aynı özelliklere sahip. Peugeot 2008, Opel Mokka vs gibi modellerde kardeş. Benim satın almam için biraz daha zamana ihtiyacı var. Stellantis ürün grubu radikal bir şekilde yenileniyor, markalar yeniden şekilleniyor. Hatta bazı markaların kapatılması falan gibi detaylar konuşuluyor. Alfa Romeo’nun onlardan biri olacağını sanmıyorum ama yine de satın almadan önce beklemekte fayda var diye düşünürdüm. 0 KM ARABA VE KAMPANYA BOLLAŞACAK!

Alfa Romeo Junior’ın %100 elektrikli versiyonu Elettrica 1.549.000 TL; hibrit motorlu versiyonu Ibrida ise 1.649.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Lansmana özel donanım paketi Elettrica Speciale 1.699.900 TL, hibrit motorlu versiyonu Ibrida Speciale ise 1.849.900 TL fiyattan satışa çıktı.

Lansman özel versiyonları Elettrica Speciale ve Ibrida Speciale 13 Eylül’den itibaren Online Satış Kanalı üzerinden siparişe açılmıştı. Teslimatların ise Ekim ayından itibaren gerçekleştirilmesi planlanıyor denilmişti. Ön siparişe özel olarak, Eylül ayı boyunca internet sitesi üzerinden rezerve edilecek Speciale’lerde sunroof hediye edilirken 50 bin TL fiyat avantajı bulunuyor açıklaması da yapılmıştı. BYD Manisa için iş ilanlarını açtı!

Alfa Romeo Marka Direktörü Özgür Süslü markanın Türkiye pazarındaki varlığının, “Junior” ile daha da güçleneceğini belirtirken; “Tamamen elektrikli ve hibrit versiyonları ile ikinci seviye otonom sürüş, yenilikçi teknolojiler ve sportif Alfa tasarım DNA’sını birleştiren Junior, Türkiye otomobil pazarında yepyeni bir heyecan yaratacak. 13 Eylül tarihinden itibaren markamızın satış kanalı “online.alfaromeo.com.tr” üzerinden lansmana özel, 136 beygirlik 1.2 litrelik 48V Hibrit motorlu “Ibrida” ve 156 beygirlik tamamen elektrikli ‘Elettrica’nın “Speciale” donanım seviyelerinin ön siparişlerini almaya başladık. Ekim ayından itibaren müşterilerimize araçlarını teslim edeceğiz.” diye konuştu.” 0 km otomobil fiyatları Ekim ayında nasıl olur?

Alfa Romeo Junior Fiyat Listesi.

REKLAM