Böylesi çok ender oluyor! Fiyatı bile belli olmadan BYD modellerine 12 bin talep geldi! İyi ama neden?

BYD Modelleri 0 km 2023
BYD Modelleri 0 km 2023

Böylesi çok ender oluyor! Fiyatı bile belli olmadan BYD modellerine 12 bin talep geldi! İyi ama neden? BYD Modelleri 0 km 2023.

ENGELLİ RAPORLU LİMİT KAÇ PARA OLACAK?

Öncelikle bu bilgiler bana BYD Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak iletildi. Bu bilgilere baktığım zaman son derece normal bir sonuç olduğunu düşünüyorum.

Türkiye’de Toyota ve Lexus’u temsil eden ALJ Holding tarafından getiriliyor olması en baştan BYD’ye güven duyulmasını sağlamış.

Şirket yöneticileri tarafından satışa sunulacak ilk model olan ATTO 3’ün yüzde 10 ÖTV diliminde olacağının dillendirilmesi de önemli bir etken.

Tüm bunların dışında en çok elektrikli otomobil satan marka olması en önemli etkenlerden biri.

Elektrikli araçlara olan ilginin hızla arttığı günümüzde son derece normal bir durum. Tesla tek bir modelle Türkiye’de olmasına rağmen şimdiye kadar 10.200 adet sattı. Kasım ayında dünyada ondan daha çok satan bir marka daha fazla modelle geliyor. Sizce de normal değil mi?

Türkiye otomotiv sektörüne giriş yaptığını iki hafta önce düzenlediği büyük bir lansmanla duyuran BYD, ilk günden itibaren çok yoğun bir ilgi ve taleple karşılaştı. Elektrikli araçlarda dünya lideri BYD, yalnızca iki haftalık süre içerisinde, Türkiye’de Kasım ayında ve 2024 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak modellerine sahip olmak isteyenlerden 12 bin adedin üzerinde talep aldı. BYD, Kasım ayından başlayarak C SUV segmenti modeli tam elektrikli BYD ATTO 3’ü Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturacak. Bununla birlikte 2024 yılının ilk çeyreğinden itibaren de tasarım ödüllü D segmenti sedan BYD SEAL ve E segmenti sedan BYD HAN modelleri satışa sunulacak. BYD 2024 yılı içerisinde de; farklı ihtiyaç ve beğenilere hitap eden modellerini sunarak müşteri beklentilerine cevap verecek.

Geçtiğimiz yıl 1.86 milyon adet yeni enerji aracının satışını gerçekleştiren BYD, çok kısa zamanda dünyanın 1 numaralı yeni enerji araç üreticisi oldu. Marka geçtiğimiz günlerde 5 milyon adetlik yeni enerji araç satış rakamına ulaşarak, bunu dünyada gerçekleştiren ilk üretici unvanına ulaşarak adından söz ettirmeye devam etti.

Yüce Auto Skoda’nın ses getiren Ekim 2023 kampanyasının tüm detaylarını marka yönetimi açıkladı!

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

BYD Modelleri 0 km 2023.

BYD Modelleri 0 km 2023

BYD Modelleri 0 km 2023.