AVRUPA’DAN 0 KM OTOMOBİL YAĞACAK! Ben demiyorum işin patronları da böyle diyor!

0 km araba 2024.
0 km araba 2024.

AVRUPA’DAN 0 KM OTOMOBİL YAĞACAK! Ben demiyorum işin patronları böyle diyor! 0 km araba 2024.

Öncelikle bu bilgileri bugünün gazete sayfalarından okudum. Haberin devamından okuduğum tüm bilgilerin dikkatimi çeken yanlarını bulabilirsiniz. FORD 400.000 TL %0 FAİZ DEDİ! 2. el araçlara da kredi kampanyası yaptı!

Aslına bakarsanız yakın geleceği görmek için uzman olmak gerekmiyor. Avrupa’daki otomobil satışları dibe vuruyor. Elektrikli Otomobil geçişi sırasında bu son derece normal bir durum. Bunun farkına geç varan markalarsa ellerindeki stoklarla ne yapacağını düşünüyor. Pahalıları sat, daha az sat pazarlama tekniği tutmadı.

Daha uygun fiyatlı elektrikli otomobil modellerinin çıkacağı aylar öncesinden belliydi. Nasılsa satarız tutumu markaları bugünlerde zorda bıraktı. Tüketici doğal olarak daha uygun fiyatlı otomobil modellerini bekleme moduna geçti. Ay sonundan itibaren ucuz elektrikliler teker teker satışa sunulacak. Paris Otomobil Fuarı’nın ana gündem maddesi de şimdiden bu olmuş durumda. Örneğin Renault bu konuda elini çabuk tutan markalardan biri. Renault 5 ve Twingo derken Renault 4 modelini de gösterdiler. Bu değişime Çinlilerle birlikte en hızlı adapte olan markalardan biri oldular. YOK ARTIK MERCEDES! Kurumsala Ekim kredi kampanyası açıklandı!

Neyse, konumuza dönelim. Otomotiv Sanayi Derneği OSD Başkanı ve TOFAŞ CEO’su olan Cengiz Eroldu yine sınırlı sayıdaki gazetecilere açıklama yapmış. Bu açıklamalar arasında en çok dikkatimi çeken konu şu oldu: “Avrupa’da potansiyel pazar daralması nedeniyle oluşabilecek araç fazlası Türkiye pazarına kaydırılacak. Bu bizim ürettiğimiz araçların satışı üzerinde baskı yaratacak.” Cengiz Bey yaptığı açıklamada iç pazardaki yerli ürünlerin payının gelişimini sağlayacak önlemler alınması gerektiğini de söylemiş. 25 BİN TL TAKSİTLE TOGG T10X KREDİSİ!

0 km araba 2024.

REKLAM